Miten vaihdan sukupuoleni oikeaan?

Voit vaihtaa sukupuolta mobiilisovelluksella seuraavasti:

1. Napsauta harmaata profiilikuvaketta näytön vasemmassa alakulmassa ja valitse "Täydennä profiilia".
  2. Valitse “Perustiedot” ja napsauta nykyistä sukupuolivalitaasi.
  3. Valitse sukupuolesi tarjolla olevalta listalta.
  4. Jos sukupuolivalintasi on jotain muuta kuin mies tai nainen, valitse, kummalle sukupuolelle sinut näytetään kohdassa "Haluan näkyä..." (voit muuttaa tämän niin monta kertaa kuin haluat)

Voit vaihtaa sukupuolta Bumblen verkkosivuilla seuraavasti:

1. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  2. Valitse “Perustiedot”
  3. Valitse "Sukupuoli" ja sitten "Muita vaihtoehtoja..."
  4. Jos sukupuolivalintasi on jotain muuta kuin mies tai nainen, valitse, kummalle sukupuolelle sinut näytetään kohdassa "Haluan näkyä..." (voit muuttaa tämän niin monta kertaa kuin haluat)

Huom. jos vaihdat sukupuolivalintasi miehestä naiseksi tai naisesta mieheksi, voit tehdä sen vain kaksi kertaa sovelluksen kautta. Tämä rajoitus ei koske henkilöitä, joiden sukupuolivalintana on joku muu kuin mies tai nainen.

Asiakaspalvelumme on aina valmis päivittämään valintasi, jos et voi tehdä sitä itse. Yhteystiedot löytyvät täältä.