Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Voinko muuttaa sijaintiani matkatilassa useammin kuin kerran?

Kun aktivoit matkatilan Bumble Premiumilla, voit vaihtaa sijaintiasi niin monta kertaa kuin haluat.

Sijainnin vaihto onnistuu seuraavasti:

  1. Avaa Asetukset sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa hammasratas-kuvaketta napsauttamalla
  2. Selaa alaspäin kohtaan 'Sijainti' ja valitse “Matkustan”
  3. Käytä hakua löytääksesi matkakohteesi

Huom: voit valita vain yhden matkakohteen kerrallaan.