Hvordan avslutter jeg Bumble Boost- eller Bumble Premium-abonnementet mitt via Apple?

Hvis du ønsker å kansellere Bumble-abonnementet ditt, følger du disse stegene:

1. Gå til telefonens innstillinger (iTunes & App Store)
  2. Klikk på din Apple ID øverst på skjermen (det kan være at du må logge inn eller bruke Touch ID eller Face ID)
  3. Klikk på "Abonnementer"
  4. Klikk på abonnementet du vil administrere (Bumble). Merk: hvis du ikke ser et Bumble-abonnement og fortsatt blir trukket, må du dobbeltsjekke at du er logget inn med riktig Apple ID.
  5. Bruk alternativene til å administrere abonnementet ditt
  6. Du kan velge et annet abonnement, eller klikke på “Avslutt abonnement”.

Merk: Når du avslutter det, vil abonnementet ditt slutte å være aktivt på slutten av den nåværende betalingsperioden.