Hoe kan ik Bumble Premium+ activeren en wat gebeurt er dan met mijn huidige abonnement?

Wil jij nóg leuker daten met Bumble Premium+? Volg de eenvoudige stappen hieronder om gebruik te maken van al onze functies:

Tik op het grijze silhouetpictogram in de Bumble-app

• Tik op 'Betalingen'.
  • Tik op het vak in het midden van het scherm met 'Premium+'.
  • Selecteer je abonnement en tik op 'Doorgaan'.
  • Voltooi het betalingsproces.

Voor Bumble Web:

• Klik op je naam in de linkerbovenhoek van je scherm.
  • Kies 'Bumble Premium+ activeren'.

Wanneer je je abonnement hebt bijgewerkt, gebeurt het volgende:

1. Je ontvangt een gedeeltelijke terugbetaling.
  2. De prijs voor je abonnement wordt bijgewerkt en je nieuwe Bumble Premium+-abonnement is actief.
  3. Of: je Bumble Boost of Bumble Premium wordt omgezet naar Bumble Premium+ en de kosten voor het verschil worden in rekening gebracht.

Houd er rekening mee dat het 14 tot 21 werkdagen kan duren voordat je de terugbetaling op je rekening hebt staan. Als, om welke reden dan ook, je je terugbetaling niet ontvangt, kun je contact opnemen met ons factureringsteam