Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Wat is Privémodus?

Privémodus is een van de functies van het Bumble Premium-abonnement. Hiermee bepaal je zelf of mensen jou kunnen zien als je hun profiel bezoekt. Als je Privémodus gebruikt, wordt je profiel in eerste instantie verborgen en kunnen alleen de mensen bij wie jij naar rechts hebt geswipet jou zien. 

NB Privémodus is momenteel niet beschikbaar op Android. We hopen deze functie over enkele weken weer aan te kunnen bieden!