Waarom worden er kosten in rekening gebracht voor een gratis proefperiode?

We weten dat het zeer teleurstellend is om te betalen voor iets waarvan je dacht dat het gratis zou zijn. Als je je via de Apple Store hebt aangemeld voor een gratis proefperiode van Bumble Boost of Bumble Premium en er zijn meteen kosten in rekening gebracht, komt dat waarschijnlijk omdat je al een gratis proefperiode hebt gehad met een ander Bumble-account.

We raden aan contact op te nemen met Apple om te kijken wat er is gebeurd. Je kunt dit doen door de stappen hieronder te volgen:

1. Ga naar https://getsupport.apple.com/.

2. Selecteer 'Apps en software'.

3. Selecteer 'App store' en vervolgens 'Abonnementen en aankopen'.

4. Selecteer 'Het onderwerp wordt niet vermeld'.

5. Voer in het tekstblok in 'n.v.t.' en klik op 'Doorgaan'.

6. Selecteer de optie 'Chat'.

Let op: als je je aanmeldt voor een gratis proefperiode, wordt het abonnement automatisch verlengd in je account wanneer de gratis proefperiode voorbij is. Deze informatie en meer vind je bij je aanmelding in onze Algemene Voorwaarden