Wat is Travel Mode?

[NB Momenteel testen we in sommige regio's met Bumble Travel als onderdeel van het Bumble Premium-abonnement. Zorg ervoor dat je dit artikel in zijn geheel leest om te zien of je je in een van de testlanden bevindt.*]

Ga je over een paar dagen naar een conferentie en wil je nu vast beginnen met netwerken? Verhuis je naar een nieuwe stad en zoek je een nieuwe BFF die jou de beste plekken kan laten zien? Heb je een droomvakantie geboekt en zoek je iemand om het lokale uitgaansleven mee te verkennen? Of je nu een weekendje weg bent of een wereldreis maakt, Travel Mode helpt je nieuwe contacten te leggen waar en wanneer jou dat het beste uitkomt.

Wanneer je Travel Mode activeert, kun je de stad selecteren waarin jouw profiel gedurende zeven dagen verschijnt. Je locatie wordt weergegeven als het centrum van de stad die je hebt gekozen (op dit moment is het niet mogelijk om een exacte locatie te selecteren) en aan een icoontje kunnen andere gebruikers zien dat jij Travel Mode gebruikt.

Volg deze stappen om Travel Mode te activeren:

1. Open Instellingen door te tikken op het grijze tandwiel in de linkerbovenhoek van de app
  2. Scrol naar het gedeelte Locatie onderaan en tik op 'Travel to…'
  3. Zoek en selecteer de stad waar je wilt verschijnen
  4. Er worden vijf Bumble Coins afgetrokken van je saldo of (of je wordt doorverwezen naar een pagina waar je ze kunt kopen)
  5. Er verschijnt een timer onder je locatie in Instellingen, zodat je weet hoe lang je nog hebt te gaan.

* Als je je in Nieuw-Zeeland, Australië, de VS, het VK, Canada, Frankrijk, Duitsland of Ierland bevindt en iOS gebruikt, is Travel Mode is alleen beschikbaar als onderdeel van ons Bumble Premium-abonnement en kun je deze functie meteen na je upgrade gebruiken. Als je je in Australië of Nieuw-Zeeland bevindt en Android gebruikt, is Travel Mode ook onderdeel van Bumble Premium. Als je je echter in de VS, Canada, Frankrijk of Duitsland bevindt en Android gebruikt, kun je Travel Mode apart aanschaffen.