Wat is Bumble Boost?

Bumble Boost is een van onze betaalde abonnementen die je toegang geven tot extra functies.

Dit kun je o.a. met Bumble Boost:

• Onbedoelde swipes naar links ongedaan maken
  • Matches extra tijd geven voor de eerste stap
  • Onbeperkt swipen
  • Eén keer per week in de Spotlight staan
  • Iedere week 5 SuperSwipes gebruiken

Je kunt je aanmelden voor Bumble Boost door op het silhouet linksboven in de app te klikken of via de Bumble Boost-banner onder je profielfoto. Daar vind je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor Bumble Premium of eenmalig Spotlight te kopen.

* Bumble Boost en Bumble Premium zijn nu beschikbaar voor gebruikers van iOS-apparaten in alle landen. Bumble premium is beschikbaar voor Android-gebruikers in Ierland, India, de Filipijnen, Mexico, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, de VS, het VK, Frankrijk, Oostenrijk, Canada, Ierland, Duitsland, Zwitserland, India en Mexico.