Hoe kan ik Bumble Boost annuleren als ik het met mijn creditcard heb gekocht?

Als je een Android-gebruiker bent en je Bumble Boost met je creditcard hebt geactiveerd, volg dan de volgende stappen om Boost te annuleren:

1. Tik op het profielpictogram in de linkeronderhoekhoek van het scherm
  2. Tik op 'Beheer je abonnement' en vervolgens op Boost of Premium, afhankelijk van waar je een abonnement op hebt.
  3. Gebruik de optie op het scherm om te annuleren

Als je je op Bumble Web hebt geabonneerd met je creditcard (of PayPal), volg dan de volgende stappen om Boost te annuleren:

1. Klik op linksboven in het scherm op je profielfoto
  2. Selecteer "Beheer je Boost"
  3. Klik op "Opzeggen" onder de samenvatting van je Boost-abonnement in het midden van het scherm

In beide gevallen zul je je abonnement nog tot de afloopdatum kunnen gebruiken!