Hoe kan ik Bumble Boost annuleren als ik het met mijn creditcard heb gekocht?

Als je een Android-gebruiker bent en je Bumble Boost met je creditcard hebt geactiveerd, volg dan de volgende stappen om je Boost te annuleren:

1. Tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek van de app
  2. Tik op het gedeelte Bumble Boost net onder je profielfoto
  3. Kies "Beheer je abonnement", weergegeven in lichtgrijze tekst onder de vervaldatum
  4. Gebruik de optie op het scherm om te annuleren

Als je je op Bumble Web geabonneerd hebt met je creditcard (of PayPal), volg dan de volgende stappen om Boost te annuleren:

1. Klik op linksboven in het scherm op je profielfoto
  2. Selecteer "Beheer je Boost"
  3. Klik op "Opzeggen" onder de samenvatting van je Boost-abonnement in het midden van het scherm

In beide gevallen zul je je abonnement nog tot de afloopdatum kunnen gebruiken!