Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jeg bruge Bumble uden at aktivere lokalitetstjenester?

På nuværende tidspunkt skal du tillade Bumble adgang til din lokation når du bruger appen, for at se folk i nærheden af dig. 

Du har to valgmuligheder:

1. Når du bruger appen - Din placering vil kun blive opdateret, når Bumble-appen er åben og i brug. Den vil ikke blive opdateret, når appen kører i baggrunden. 

2. Altid - Din placering vil blive opdateret, når Bumble-appen er åben, og når den kører i baggrunden. Hvis du ikke ønsker, at din placering bliver opdateret, når appen ikke er åben, så kan du tvinge appen til at lukke. 

Vær venligst opmærksom på, at hvis du vælger aldrig at dele din placering, så vil du ikke kunne skabe nye matches. Du vil kunne svare eksisterende matches, men for at kunne blive set eller swipe på nye personer, så skal du aktivere lokalitetstjenester.