Hur aktiverar jag en Bumble Boost- eller Bumble Premium-prenumeration i Bumble-appen?

Du kan se Bumble Boost, Bumble Premium och våra andra betalfunktioner under ditt foto på menysidan. Här kan du klicka på den Bumble-prenumeration du önskar och välja en tidsperiod som passar dig.

Ett annat alternativ är att trycka på den pixlade rutan i din matchningskö för att se din Beeline. Där kan du aktivera Bumble Premium.

Det tredje sättet att aktivera Bumble Boost är att klicka på en av silvercirklarna runt en utgången matchning.