Hva er Bumble Boost og Bumble Premium?

Bumble Boost inkluderer:

Spotlight og SuperSwipes fornyes/utløper ukentlig, så sørg for å bruke dem massevis!

Bumble Premium inkluderer:

Spotlight og SuperSwipes fornyes/utløper ukentlig, så sørg for å bruke dem massevis! Hvis du har abonnert på daglig Bumble Boost/Premium er SuperSwipe og Spotlight ikke inkludert.

For å finne ut hvordan du skrur på Bumble Premium, bare trykk på den pikselerte grønne sirkelen i match-køen din, eller klikk på silhuetten nederst i venstre hjørne for å finne ønsket abonnement.