Hvordan kan jeg kansellere Bumble Boost eller Bumble Premium kjøpt med kredittkortet mitt eller PayPal?

Det kan det være at du har abonnert på Bumble Premium eller Bumble Boost med kredittkort eller PayPal-kontoen din før vi endret på betalingsmetodene for Android-enheter* og du kan følge disse trinnene for å avslutte abonnementet:

1. Velg profilikonet nederst til venstre på skjermen
  2. Velg "Min betalingsplan" og deretter "Boost" eller "Premium" avhengig av hvilket alternativ du abonnerte på
  3. Bruk valget på skjermen til å avslutte

Om du utførte kjøpet med kort eller PayPal på Bumble Web, vennligst følg disse trinnene for å kansellere:

1. Trykk på profilbildet øverst til venstre på skjermen
  2. Velg “Administrer Boost eller Premium”
  3. Trykk på "Avslutt abonnement" midt på skjermen like under beskrivelsen av ditt Boost-medlemskap

*Hvis du bruker Android, må du nå abonnere på Bumble Premium via Google Play hvis du vil utføre et kjøp i appen og avslutning av abonnement må skje via Google Play-kontoen din. For medlemmer som bruker Bumble Web: dere kan fortsatt bruke kredittkort eller PayPal-konto for å abonnere på Bumble Premium.