Hoe schakel ik Reismodus uit?

Als je klaar bent met je (virtuele) wereldreis, kun je Reismodus uitschakelen door de stappen hieronder te volgen.

1. Selecteer het grijze pictogram van een silhouet links onderin in de app.
  2. Open de instellingen van je Bumble-app door het tandwielpictogram te selecteren in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer de blauwe knop 'Reizen'.
  4. Selecteer boven de blauwe knop 'huidige locatie'.

Als Reismodus om welke reden dan ook niet werkt, raden we aan deze stappen te volgen om het probleem op te lossen, op basis van je apparaat.

Houd er rekening mee dat je nog steeds door de mensen in Wie vindt jou leuk moet swipen die je op je vorige locatie hebben geliket.