Vad är Spotlight?

[Notera: I vissa regioner kör vi en betatest där vi tagit bort coins. Läs nedan för att se om du befinner dig i en av dessa regioner.]

Spotlight är en ny premiumfunktion som gör att din profil visas högst upp och kan ses av många fler personer.

När du använder två Bumble Coins för att aktivera Spotlight kommer vi att visa din profil högst upp i 30 min utan att någon vet.

För Android-användare i Nya Zealand, Australien, Storbritannien, eller för dig som har en iOS-enhet fungerar det så här:

1. Du kan välja mellan Spotlight-alternativen på din Bumbleprofil.
  2. När du gjort ditt köp kan du aktivera Spotlight-läge och din profil kommer visas högst upp i 30 minuter och direkt ses av fler personer.

Om du har Bumble Boost eller Bumble Premium, får du 1 Spotlight per vecka, och 5 SuperSwipes som en del i din prenumeration.