Vad är Spotlight?

Spotlight är en premiumfunktion som gör att din profil visas högst upp och kan ses av många fler personer.

Så här fungerar det:

1. Du kan aktivera Bumble BoostBumble Premium eller köpa Spotlight var för sig genom att klicka på något av alternativen i huvudmenyn under ditt profilfoto.
  2. När du gjort ditt köp kan du aktivera Spotlight-läge. Din profil kommer att visas högst upp i 30 minuter och direkt ses av fler personer, utan att någon vet.

Om du har Bumble Boost eller Bumble Premium får du 1 Spotlight per vecka samt 5 SuperSwipes som del av din prenumeration.