Ik heb per ongeluk Bumble Boost gekocht in plaats van Bumble Premium. Hoe kan ik upgraden?

Gebruik je Bumble Boost maar ben je toe aan een nieuwe stap met Bumble Premium? Volg de eenvoudige stappen hieronder om gebruik te kunnen maken van alle functies:

Tik op het grijze pictogram van een persoon in de Bumble app

• Tik op “Mijn betalingsplan”
  • Tik op het veld in het midden van het scherm waarin staat 'Premium'
  • Selecteer je abonnement en tik op 'Verder'
  • Voltooi het betalingsproces

Voor de webversie van Bumble:

• Klink aan de linkerkant van het scherm op je naam
  • Selecteer 'Upgraden naar Bumble Premium'

Als je bent geüpgraded, kun je afhankelijk van je betaalmethode:

1. Een gedeeltelijke terugbetaling ontvangen
  2. De prijs van de aankoop wordt aangepast aan de upgrade en de nieuwe abonnementsvorm die je hebt gekozen voor Bumble Premium gaat van start
  3. Je nog actieve Bumble Boost-abonnement wordt omgezet naar Bumble Premium en het verschil wordt bij je in rekening gebracht

Let op: het kan 14-21 werkdagen duren voordat je terugbetaling is verwerkt en wordt overgemaakt op je bankrekening. Als je om welke reden dan ook je terugbetaling dan nog niet hebt ontvangen, neem dan hier contact op met ons financiële team.