Kan ik aankopen doen op Bumble Web?

Ja! Je kunt op je computer aankopen doen met een creditcard of PayPal.

Op Bumble Web kun je je als volgt abonneren op Bumle Boost:

1. Klik op je naam in de linkerbovenhoek van je scherm.
  2. Selecteer 'Beheer je Boost' en kies het gewenste abonnement.

Superswipes of  Spotlight-sessies kopen gaat op Bumble Web als volgt:

1. Klik op je naam in de linkerbovenhoek van je scherm.
  2. Selecteer de optie die je wilt kopen.

Als je Bumble Boost wilt activeren op je computer, moet je het annuleren op Bumble Web. Je kunt je abonnement opzeggen door de stappen hierboven te volgen.