Wat is Reismodus?

Ga je over een paar dagen naar een conferentie en wil je nu vast beginnen met netwerken? Verhuis je naar een nieuwe stad en zoek je een nieuwe BFF die jou de beste plekken kan laten zien? Heb je een droomvakantie geboekt en zoek je iemand om het lokale uitgaansleven mee te verkennen? Of je nu een weekendje weg bent of een wereldreis maakt, Travel Mode helpt je nieuwe contacten te leggen waar en wanneer jou dat het beste uitkomt.

Wanneer je je aanmeldt voor Bumble Premium, kun je Reismodus activeren en de stad selecteren waarin je gezien wilt worden. Je locatie wordt weergegeven als het centrum van de stad die je hebt gekozen (op dit moment is het niet mogelijk om een exacte locatie te selecteren) en aan een icoontje kunnen andere gebruikers zien dat jij Reismodus gebruikt.

Volg deze stappen om Reismodus te activeren:

1. Meld je aan bij Bumble Premium door op de optie te klikken in het menu onder je profielfoto.
  2. Als je je hebt aangemeld, kun je je Instellingen openen door te tikken op het grijze tandwiel in de linkerbovenhoek van de app.
  3. Scrol naar het gedeelte Locatie onderaan en tik op 'Travel to…'.
  4. Zoek en selecteer de stad waar je wilt verschijnen.

Reismodus uitschakelen:

1. Open de instellingen van je Bumble app door op het tandwielpictogram te tikken.

2. Selecteer de blauwe Reisknop.

3. Als het goed is, zie je bovenaan 'Huidige locatie'.

Let op: Reismodus is niet beschikbaar op Bumble Web.