Moet ik mijn proefperiode stopzetten als ik geen gebruik meer wil maken van de service?

Ja, dat klopt. Als je je hebt aangemeld voor een gratis proefperiode om ons Bumble Premium-abonnement uit te proberen, moet je dat annuleren vóór het einde van de 14-daagse periode.

Als je je proefperiode niet annuleert, wordt deze omgezet in een betaald abonnement en automatisch verlengd aan het einde van elke periode, tenzij je ervoor kiest om het te annuleren.

Onthoud dat je proefperiode voor Bumble Premium niet wordt geannuleerd als je je account verwijdert of de app van je apparaat.