Hoe kan ik Bumble Boost of Bumble Premium annuleren als ik het met mijn creditcard of PayPal-account heb gekocht?

Het kan zijn dat je je voor Bumble Premium of Bumble Boost hebt aangemeld met je creditcard of PayPal account, voordat de wijzigingen aan de betaalmethoden op Android-apparaten* plaatsvonden. Je kunt de volgende stappen volgen om je abonnement te annuleren:

1. Tik links onderin het scherm op het profielpictogram
  2. Selecteer in 'Mijn betaalplan' 'Boost' of 'Premium', afhankelijk van welk abonnement je momenteel gebruikt.
  3. Gebruik de optie op het scherm om te annuleren.

Als je je op Bumble Web hebt geabonneerd met je creditcard of via je PayPal-account, volg dan de volgende stappen om je abonnement te annuleren:

1. Klik linksboven in het scherm op je profielfoto.
  2. Selecteer 'Beheer je Boost' of 'Beheer je Premium'.
  3. Klik onder de samenvatting van je Boost-abonnement in het midden van het scherm op 'Opzeggen'.

*Als je een Android-gebruiker bent in onze community, dien je je nu aan te melden voor Bumble Premium-services via Google Play als je in-appaankopen wilt doen. Annuleren kan via je Google Play-account. Als je Bumble Web gebruikt, kun je nog steeds je creditcard of PayPal-account gebruiken als je je opnieuw aan wilt melden voor een Bumble Premium-abonnement.