Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jag göra köp på Bumble Web?

Ja! Du kan köpa tjänster med bankkort eller PayPal på din dator.

Gör så här för att prenumerera på Bumble Boost på webben:

  1. Klicka på ditt namn överst till vänster
  2. Välj Hantera din Boost och välj en prenumeration

Så här köper du coins till Superswipes,  Spotlight eller för att aktivera Travel  på Bumble Web:

  1. Klicka på ditt namn överst till vänster
  2. Välj Aktivera Spotlight

Om du väljer att köpa Bumble Boost på datorn måste du först avsluta prenumerationen på Bumble Web. Du kan avsluta prenumerationen genom att följa samma instruktioner som ovan.