Hur avbryter jag min prenumeration via Bumble på webben?

Om du startade din prenumeration på Bumble Boost eller Bumble Premium med kreditkort eller PayPal via webbversionen av Bumble och vill avsluta din prenumeration ska du följa dessa steg:

• Klicka på din profilbild högst upp i vänstra hörnet av skärmen
  • Navigera till “Hantera din Boost-prenumeration” i nedre vänstra hörnet av skärmen
  • Här kan du avsluta din Bumble-prenumeration
  • Du kan fortfarande använda din prenumeration fram tills dess gällande slutdatum

OBS: Om du väljer att använda appen men påbörjade din prenumeration på Bumble Boost eller Bumble Premium via Bumble på webben måste du ändå avbryta prenumerationen via Bumble Web.