Kan jag göra köp på Bumble Web?

Ja! Du kan köpa tjänster med bankkort eller PayPal på din dator.

Gör så här för att köpa en Bumble Boost eller Bumble Premium-prenumeration på webbversionen av Bumble:

1. Klicka på ditt namn överst till vänster
  2. Välj "Uppgradera till Boost" eller "Uppgradera till Premium"

Så här köper du Spotlight på webbversionen av Bumble:

1. Klicka på ditt namn överst till vänster
  2. Välj "Aktivera Spotlight"

Så här köper du SuperSwipes på webbversionen av Bumble:

1. Gå till swipesidan

2. Klicka på stjärnan längst ned på användarens profil

Om du väljer att köpa Bumble Boost på din dator måste du först avsluta prenumerationen från Bumble Web. Du kan avsluta prenumerationen genom att följa samma instruktioner som ovan.